Mød din kørelærer

Midtbyens Køreskole ApS tilbyder personlig teoriundervisning, hvor der er mulighed for at sammenligne situationer i den daglige kørsel med den teoretiske del. Undervisningen til kørekortet består af mindst 29 teorilektioner og 24 kørelektioner, af 45 min.

Vi er tre kørelærere - Elsebeth Munch, Mette Munch Holm og Trine Munch Holm - så det vil give dig en god fleksibilitet i dit undervisningsforløb, dog har du samme kørelærer i alle køretimerne.

Manøvrebane og glatbane foregår på Køreteknisk Anlæg i Horsens.

Kørekort skal være en god oplevelse

"Virkelig god køreskole! Kørelærerne både i teori og praksis var super flinke og professionelle. Der blev vist hensyn og forståelse for eventuelle fejl og svagheder i kørslen, og disse blev rettet op uden man følte sig presset eller set ned på. Vil 100% anbefale til andre der skal tage kørekort! "
Carina Viborg
"Jeg kan bestemt anbefale Midtbyens Køreskole. Har ikke fortrudt mit valg af køreskole på noget tidspunkt. Super hurtigt forløb. Bestod begge prøver i første forsøg. Kørte med Elsebeth, som jeg var super glad for, men alle 3 kørelærere er super søde. 5 stjerner. "
Astrid Skov
"Mega god køreskole kunne ikke være mere glad for at have valgt den! Super professionelle Kørelære både i teorien og i kørslen, har super tålmodighed med eleverne og forråelse ! Også er de bare SUPER søde allesammen !!! "
Mathilde Vels
"Jeg kan bestemt anbefale Midtbyens Køreskole. Super hurtigt forløb. Bestod begge prøver i første forsøg. Kørte med Mette, som jeg var super glad for og som var en mega flink kørelærer. 5 stjerner. "
Oscar Kristensen
"Rigtig god køreskole med gode køre- og teorilærer, der allesammen sørger for at undervisningen er sjov og bliver taget i ens eget tempo! Kan klart anbefales herfra! "
René Larsen
"Mega dejlig og tryg køreskole, som giver de bedste forudsætninger for at lære at køre. Kan KLART anbefales. "
Sofia Lykke
"Min oplevelse med Midtbyens Køreskole har været rigtig godt. Undervisningen og køretimerne var over alt forventning. Rigtig god til og tage højde for hvornår man har fri fra skole, så man slipper for at få fravær. De tager højde for hvad du føler du gerne vil prøve mere af for at du føler dig sikker i trafikken. Jeg har været super glad for køreskolen og kan derfor klart anbefale den. Tak for de mange gode timer. "
Sofie Gregersen
"Midtbyens Køreskole tilbyder yderst professionel undervisning på den traditionelle måde, hvor du har mulighed for at udveksle dine synspunkter med de andre heriblandt underviseren - fantastisk undervisning! Midtbyens Køreskole er samarbejdsvillige, hjælpsomme og fleksible. Der var mulighed for at få kørelektioner i weekenden, hvilket forhindrede evt. planlægning af ens faste arbejdstider. Bestod self. teori- og køreprøven på første forsøg! Tusinde tak til Elsebeth og Mette. "
Martin Blom
"Fed køreskole! Det hele fungere. Gode undervisere og det hele fungere bare! "
Oliver Fomsgaard
"Dejlig køreskole med en god og let forståelig undervisning. Bestod i første forsøg, både teori og praktisk. Kørelærene er hjælpsomme og intet problem er for svært for dem at løse. "
Jonathan Odin
"Super god undervisning!!! Mega tilfreds og gik lige igennem begge prøver. "
Victor Pedersen
"En super god køreskole! Dejlige mennesker og en god undervisning, både i teori og i praksis, der klæder dig godt på til at køre bil. Man skal helt klart tage sit kørekort her! "
Sidse Bjørnholt
"Utroligt kompetente kørelærere der virkelig forstår at lære fra sig - undervisningen er helt i top, både i teorilokalet og på vejene. Jeg har aldrig et sekundt fortrudt at jeg valgte Midtbyens køreskole og kan kun give mine bedste anbefalinger. "
Maria Nymann
"Super god køreskole. En kørelære som har styr på hvad hun laver og er god til at få undervisningen til ikke at være kedelig. Kan klart anbefales. "
Camilla Hansen
"Elsebeth er en super god og sjov kørelærer, der har gjort min oplevelse med at tage kørekort til en rigtig god oplevelse "
Mia Højsgaard
"Helt fantastik god oplevelse, der tog hånd om alle niveauer. Var så heldig at have Mette som kørelærer, som uden tvilv er den sødeste Kørelære til dags dato:)) "
Laura Bruun
"God undervisning og den hjælp man har brug for til at få sit kørekort! Midtbyens køreskole kan anbefales.. "
Søs Naldal
"Min oplevelse med Midtbyens Køreskole har været rigtig godt. Undervisningen samt køretimerne var super god. De tager højde for hvad du føler du mangler at sætte fokus på samt hvad du føler dig usikker på. Jeg har været super glad for køreskolen og kan derfor kun varmt anbefale den "
Karoline Danielsen
"Uden tvivl en fantastisk køreskole! "
Lea Marie Thulstrup
"God køreskole.. Du får den hjælp du skal have "
Peter Christensen
"Rigtig god køreskole med god teoriundervisning og gode kørelærer :)) "
Nicolai Laursen
Midtbyens Køreskole Horsens ApS

Kongensgade 19, 8700 Horsens
CVR: 44391961

Kontaktinfo

Telefon: 23 70 23 77
E-mail: midtbyens@stofanet.dk