Mød din kørelærer

Midtbyens Køreskole tilbyder personlig teoriundervisning, hvor der er mulighed for at sammenligne situationer i den daglige kørsel med den teoretiske del. Undervisningen til kørekortet består af mindst 29 teorilektioner og 24 kørelektioner, af 45 min.

Vi er tre kørelærere - Elsebeth Munch, Mette Munch Holm og Trine Munch Holm - så det vil give dig en god fleksibilitet i dit undervisningsforløb, dog har du samme kørelærer i alle køretimerne.

Manøvrebane og glatbane foregår på Køreteknisk Anlæg i Horsens.

Kørekort skal være en god oplevelse

"Min oplevelse med Midtbyens Køreskole har været rigtig godt. Undervisningen og køretimerne var over alt forventning. Rigtig god til og tage højde for hvornår man har fri fra skole, så man slipper for at få fravær. De tager højde for hvad du føler du gerne vil prøve mere af for at du føler dig sikker i trafikken. Jeg har været super glad for køreskolen og kan derfor klart anbefale den. Tak for de mange gode timer. "
Sofie Gregersen
"Midtbyens Køreskole tilbyder yderst professionel undervisning på den traditionelle måde, hvor du har mulighed for at udveksle dine synspunkter med de andre heriblandt underviseren - fantastisk undervisning! Midtbyens Køreskole er samarbejdsvillige, hjælpsomme og fleksible. Der var mulighed for at få kørelektioner i weekenden, hvilket forhindrede evt. planlægning af ens faste arbejdstider. Bestod self. teori- og køreprøven på første forsøg! Tusinde tak til Elsebeth og Mette. "
Martin Blom
"Fed køreskole! Det hele fungere. Gode undervisere og det hele fungere bare! "
Oliver Fomsgaard
"Dejlig køreskole med en god og let forståelig undervisning. Bestod i første forsøg, både teori og praktisk. Kørelærene er hjælpsomme og intet problem er for svært for dem at løse. "
Jonathan Odin
"Super god undervisning!!! Mega tilfreds og gik lige igennem begge prøver. "
Victor Pedersen
"En super god køreskole! Dejlige mennesker og en god undervisning, både i teori og i praksis, der klæder dig godt på til at køre bil. Man skal helt klart tage sit kørekort her! "
Sidse Bjørnholt
"Utroligt kompetente kørelærere der virkelig forstår at lære fra sig - undervisningen er helt i top, både i teorilokalet og på vejene. Jeg har aldrig et sekundt fortrudt at jeg valgte Midtbyens køreskole og kan kun give mine bedste anbefalinger. "
Maria Nymann
"Super god køreskole. En kørelære som har styr på hvad hun laver og er god til at få undervisningen til ikke at være kedelig. Kan klart anbefales. "
Camilla Hansen
"Elsebeth er en super god og sjov kørelærer, der har gjort min oplevelse med at tage kørekort til en rigtig god oplevelse "
Mia Højsgaard
"Helt fantastik god oplevelse, der tog hånd om alle niveauer. Var så heldig at have Mette som kørelærer, som uden tvilv er den sødeste Kørelære til dags dato:)) "
Laura Bruun
"God undervisning og den hjælp man har brug for til at få sit kørekort! Midtbyens køreskole kan anbefales.. "
Søs Naldal
"Min oplevelse med Midtbyens Køreskole har været rigtig godt. Undervisningen samt køretimerne var super god. De tager højde for hvad du føler du mangler at sætte fokus på samt hvad du føler dig usikker på. Jeg har været super glad for køreskolen og kan derfor kun varmt anbefale den "
Karoline Danielsen
"Uden tvivl en fantastisk køreskole! "
Lea Marie Thulstrup
"God køreskole.. Du får den hjælp du skal have "
Peter Christensen
"Rigtig god køreskole med god teoriundervisning og gode kørelærer :)) "
Nicolai Laursen
"Behagelig teoriundervisning, hvor der er plads til alle slags spørgsmål samt øve teoriprøver. Fleksibel køreundervisning, hvor man bliver hentet og bragt. "
Søren Andersen
"Midtbyens køreskole har de bedste kørerlærerer. De får en op på hesten igen efter et tilbagefald og får en til at tro på sig selv igen. De er helt klart pengene værd og hjælper dig til at bestå med selvtilliden i top. Varm anbefaling herfra :) "
Laura Bennetzen
"Fantastic køreskole! Ku ik havde ønsket for en bedre kørelærer. "
Celine Charlotte Stallschus
"Midtbyens køreskole kan varmt anbefales. Undervisningen er i top, både teoretisk og praktisk, kørelærerne er super dygtige og hjælper dig hele vejen igennem og så er de fleksible, så du kan få det hele til at passe ind i din kalender. Jeg har været rigtig tilfreds med mit forløb! "
Sarah Striboll
"Fantastisk Køreskole! Begge kørelærer er mega flinke, og man kommer let og glidende igennem forløbet. Der er generelt bare styr på alt og man føler virkelig at de lytter til én. Man bliver godt ført igennem i både teori og det praktiske. Jeg kom helt fra sjælland, fordi jeg havde hørt godt om skolen, og har familie i Horsens. Så vil varmt anbefale skolen, da man kommer hurtigt og sikkert igennem! "
Magnus Ziegler
"Fantastisk køreskole, hvor du bliver hjulpet og støttet fra start til slut! Altid god og lærerig teoriundervisning, hvor der også har været plads til hygge og et godt grin :) Mette har været en fantastisk kørelærer, som altid har været fleksibel med kørertimer, og hun har altid hentet og bragt hvor det har været ønsket! Hun har været med til at gøre min oplevelse til den bedste jeg kunne have ønsket med hendes fantastiske humør og hendes utrolige støtte! Kan klart anbefales! "
Mille Nielsen
Midtbyens Køreskole

Kongensgade 19, 8700 Horsens
CVR: 35309012

Kontaktinfo

Telefon: 23 70 23 77
E-mail: midtbyens@stofanet.dk